OM
Israel
info

Om Israel Info

Flere mennesker i Danmark følger levende med i debatten om Israel.

Mens Israel frem til begyndelsen af 1970’erne nød stor opbakning, endda beundring i den danske befolkning, er situationen i dag ganske anderledes. I dag lægges Israel for had, og der opfordres ligefrem til boykot af den jødiske stat.

Årsagen til denne dramatisk ændrede holdning til Israel ligger bl.a. i den årelange konflikt mellem Israel og palæstinenserne – for mange symboliseret ved Israels besættelse af Vestbredden og Gaza-konklikten.

Israel-info er en privatejet, selvstændig og uafhængig hjemmeside, som er blevet til med det formål, at tilbyde et indblik i Israels historie og problemstillinger.

Vi holder af Israel og af at finde kilder, der belyser historiske og aktuelle begivenheder. Vi ønsker med hjemmesiden at skabe et sted, hvor interesserede kan fordybe sig og orientere sig om forskellige emner, der præger debatten om Israel.

I Israel foregår en levende, fri og højrøstet debat, hvor alle emner diskuteres og hvor alle samfundsmæssige problemer endevendes. Denne demokratiske tradition for meningsdannelse og kritisk tænkning håber vi kan genkendes i Israel-Info.

Velkommen til Israel-Info.

Redaktør: Otto Rühl

info@dansk-israelsk-selskab.dk